Disselbak voor uw aanhanger

Zoekt u een disselbak voor uw aanhanger of trailer? Bij Trailerplus vindt u een groot aanbod disselbakken welke uit voorraad leverbaar zijn, verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor montage materiaal om de disselbak vakkundig te monteren op uw aanhanger.

Lees verder

 

Doeleinden disselbak

Een disselbak kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Doordat een disselbak geplaatst wordt op de dissel gaat er geen laadruimte verloren in uw aanhanger. In de disselbak kunt u het aanhangernet, de sjorbanden of spanbanden opbergen. Veel aannemers gebruiken de disselbak ook als opbergbox om het gereedschap in op te slaan omdat deze kan worden afgesloten met een slot.

Aluminium Premium Line disselbak

Wij hebben een groot assortiment aluminium Premium Line disselbakken op voorraad, in diverse formaten en uitvoeringen. Een aluminium disselbak is zeer geschikt als gereedschapskist voor op uw aanhanger omdat deze goed tegen een stoot kan en hij is eventueel afsluitbaar middels een slot. Zo is uw gereedschap veilig opgeborgen tijdens het vervoeren maar ook op locatie!

Kunststof disselbak

Uw aanhangernet en sjorbanden bewaart u veilig en bovenal droog in een kunststof disselbak. Wij verkopen kunststof disselbakken van onder andere; • Stabilo®-box • Profibox • Noviobox • Alko • Magic Box

Metaal Premium Line disselbak

De Augustenborg opbergbak behoort tot het assortiment metaal Premium Line disselbak. Deze metalen opbergkist wordt veel gebruikt in de bouwsector. Ze hebben namelijk ophangpunten voor het verplaatsen middels een kraan en schepgaten om de bak te transporten met een heftruck. Daarnaast is deze disselbak uitgevoerd in solide metaal en kan hij worden afgesloten met hangsloten waardoor openbreken wordt bemoeilijkt.

Montagesteun of volledige montageset

Disselbakken worden meestal gemonteerd op de dissel van een aanhangwagen. Een goede montagesteun of volledige montageset is hierbij onmisbaar. U wilt natuurlijk niet dat de disselbak tijdens het vervoer verloren of beschadigt raakt. Daarnaast kan een gedegen montageset er ook voor zorgen dat de disselbak niet gestolen kan worden.

Ook voor de beveiliging van uw aanhanger of het online bestellen van dissels bent u bij Trailerplus aan het juiste adres.