Kosten torsie as repareren of vervangen

Wat kost een torsie as? Dat is een vraag die we vaak horen. Wanneer reparatie niet de moeite waard is in verband met de prijs en of de staat van de oude as, is het kopen van een nieuwe torsie as vaak de meest voordelige oplossing. De prijs van een torsie as is heel verschillend. Het is afhankelijk van het merk, de maat en de uitvoering van de te vervangen as. Meestal gaat het om het vervangen van de kapotte, doorgezakte of anderszins onbetrouwbare as.

Torsie assen van diverse merken

TrailerPlus levert aanhanger en trailer torsie assen van verschillende merken zoals Alko, BPW, Knott en Schlegl. Er zijn ook nog andere merken mogelijk, die minder vaak voorkomen, denk hierbij aan merken als WAP, Peitz en Nieper. Een grove scheiding kan meteen al gemaakt worden op laadvermogen en merk. Is het een geremde torsie as of ongeremde torsie as? Vaak biedt het typeplaatje op de te vervangen torsieas ook uitkomst. Dat maakt het makkelijker om te bepalen welke (nieuwe) as u moet hebben. Wat de kosten zijn voor het vervangen voor een geremde of ongeremde torsie as, is afhankelijk van merk, type, laadvermogen en soms specifieke uitvoering.

Vragen over kosten van repareren of vervangen?

Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 57 56 0000 of vul het contactformulier in met zoveel mogelijk gegevens en uw vraag. We helpen u graag met uw vraag over de kosten van het repareren van de bestaande as versus het vervangen van de as door een nieuwe.

Aanhangerassen en as onderdelen

In ons assortiment aanhangerassen vindt u diverse uitvoeringen en merken. Hieruit kunt u een selectie maken uit verschillende gewichtsklassen laadvermogen en formaten. Daarnaast beschikken wij over een groot aanbod accessoires en toebehoren voor diverse assen zoals schokbrekers, naafdoppen, keerringen en lagers.