Online neuswiel bestellen voor uw aanhanger

Bent u op zoek naar een neuswiel voor uw aanhanger, caravan, motortrailer of paardentrailer? Vanuit ons online assortiment kunt u complete sets neuswielen, klemmen, losse wielen en steunpoten bestellen. Doordat wij alle aanhangeronderdelen op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Indien u uw bestelling voor 13.00u plaatst en betaalt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden (mits voorradig).

Lees verder

 

Complete sets neuswielen

Een neuswiel vergemakkelijkt het verplaatsen van een aanhanger wanneer u deze wilt koppelen aan uw voertuig. Maar ook wanneer u de aanhanger gaat afkoppelen en op de plaats wilt manoeuvreren is een neuswiel een handig hulpmiddel. De complete sets neuswielen met kunststof velg wordt doorgaans toegepast op lichtere aanhangwagens. Neuswielen welke opklapbaar zijn worden veelal toegepast op aanhangers welke zwaardere ladingen mogen vervoeren.

Klemmen voor bevestiging van de neuswiel

Klemmen worden gebruikt om een neuswiel te bevestigen aan een aanhanger, een zogeheten neuswielklem. Voordat u een neuswielklem bestelt dient u rekening te houden met de diameter van de dissel. Deze afmetingen kunnen namelijk onderling verschillen. Daarnaast verschillen de neuswielen in ons assortiment onderling van formaat. Bij het product staan de afmetingen van de diameters vermeld om zo eenvoudig het juiste neuswiel te kunnen bestellen.

Losse wielen voor uw neuswiel

Het gewicht van een aanhanger steunt voornamelijk op het neuswiel wanneer u deze verplaatst of koppelt aan uw voertuig. Hierdoor is het wiel onderhevig aan slijtage en dient tijdig vervangen te worden. In het online assortiment van Trailerplus vindt u diverse losse wielen voor uw neuswiel, bijvoorbeeld:

  • Kunststof neuswiel
  • Luchtband neuswiel
  • Stalen neuswiel
  • Metalen neuswiel

Steunpoten voor aanhangwagen

Steunpoten worden gebruikt om een aanhangwagen te stabiliseren zodat deze niet kan kantelen. Wanneer de lading in uw aanhanger niet juist is verdeeld en er geen neuswiel aan de voorzijde is bevestigd, loopt u het risico dat de aanhangwagen naar achteren kan kiepen. Met één of meerdere steunpoten kunt u de aanhangwagen op elke ondergrond goed stabiliseren om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Trailerplus; alles voor uw aanhanger en trailer

Alle benodigde onderdelen voor uw aanhanger of trailer shopt u eenvoudig online bij Trailerplus. Alle onderdelen worden uit eigen voorraad geleverd waardoor wij snel kunnen leveren! Van assen tot dissels, van lieren tot oprijplaten en van spatschermen tot neuswielen! U profiteert bij Trailerplus altijd van scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit.