Dissel voor uw aanhangwagen

Trailerplus beschikt over een groot assortiment aanhangeronderdelen. Waaronder ook complete dissels en dissel onderdelen waarmee u bijvoorbeeld het hoogteverschil van uw aanhanger en de trekhaak kunt compenseren.

Lees verder

€ 15,25 incl. BTW
Direct uit voorraad leverbaar

Vóór 18:00 uur besteld, volgende werkdag thuis!

€ 9,99 € 7,95 incl. BTW
Direct uit voorraad leverbaar

Vóór 18:00 uur besteld, volgende werkdag thuis!

€ 25,50 € 19,99 incl. BTW
Direct uit voorraad leverbaar

Vóór 18:00 uur besteld, volgende werkdag thuis!

€ 194,95 incl. BTW
Levertijd 3-7 werkdagen - Wordt gratis nagezonden


€ 199,99 € 194,95 incl. BTW
Levertijd 3-7 werkdagen - Wordt gratis nagezonden


 

Dissel uit voorraad leverbaar

Wij onderscheiden ons door dissels en dissel onderdelen uit voorraad te kunnen leveren van diverse merken en afmetingen. Daarnaast zijn onze producten van uitstekende kwaliteit waardoor wij u kunnen garanderen dat uw dissel of onderdeel een lange levensduur heeft.

Dissel gegalvaniseerd, compleet pakket

Onze gegalvaniseerde Knott dissels zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen, namelijk 1550 mm en 2000 mm en worden als compleet pakket geleverd met de volgende onderdelen;

  • Kogelkoppeling B50X
  • Veiligheidskabel
  • Valbeugel
  • Stekkerhouder
  • Neuswielconsole

Kopprofiel stabilisatiesteun voor uw aanhanger

Een kopprofiel stabilisatiesteun zorgt voor meer stabiliteit van de dissel en verbindt de oplooprem met de dissel. De kopprofiel is leverbaar in de formaten 120 mm en 140 mm.

Adapterplaat om hoogteverschil af te vangen

Niet elk trekhaak maakt de juiste match met een kogelkoppeling. Om er voor te zorgen dat uw aanhanger vlak te stellen is en goed in balans wordt gebracht, kunt u een adapterplaat monteren om het hoogteverschil af te vangen. Een adapterplaat verbindt namelijk de oplooprem met de dissel. Wij leveren adapterplaten van het merk Knott met 2 formaten, namelijk 50 mm en 25 mm.

Snelle levering van dissels en onderdelen

Uiteraard leveren wij alleen kwalitatieve dissels en onderdelen tegen een voordelige prijs. Ons streven is om uw dissel of dissel onderdelen snel te leveren. Nadat wij uw betaling hebben mogen ontvangen, is ons streven om uw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren.

Vragen over ons assortiment

Indien er onduidelijkheden zijn betreft ons assortiment dissels en onderdelen of uw orderstatus dan kunt u op diverse manieren contact met ons opnemen. Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0528 – 854 443. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw vraag te stellen middels de chatfunctie op de website of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord!