Hang- en sluitwerk voor aanhangwagen of trailer

Ons assortiment hang- en sluitwerk voor aanhangwagen of trailer is zeer uitgebreid te noemen. Het bestaat uit onder andere gasdrukveren, haken en ogen, handgrepen en insteekdoppen, scharnieren en spansluitingen. Hiermee kunt u uw aanhanger zo compleet mogelijk voorzien van accessoires waardoor deze optimaal en veilig te gebruiken is.

Meer ..

 

Gasdrukveer voor klep van aanhanger

Het openen en sluiten van de klep van uw aanhanger kan vergemakkelijkt worden met gasdrukveren. Bij de aanschaf en montage van de gasdrukveer dient u rekening te houden met diverse factoren. Zo is het gewicht van de klep natuurlijk belangrijk, maar ook de uitschuifkracht van de gasveer. Om de juiste gasdrukveer te kunnen bestellen voor uw aanhanger dient u een berekening te maken. Klik hier voor een uitleg van de berekening.

Haken, ogen en klepsluitingen

Om de lading in uw aanhanger goed te kunnen beveiligen en te borgen is het noodzakelijk dat de aanhangwagen is voorzien van haken, ogen en klepsluitingen.

Handgrepen en insteekdoppen

Om de aanhangwagen eenvoudig handmatig te kunnen manoeuvreren zijn handgrepen handige accessoires om te bevestigen. Ons aanbod bevat diverse uitvoeringen handgrepen en insteekdoppen, geschikt voor verschillende aanhangers en trailers.

Scharnieren en scharnier toebehoren

De klep en zijwanden van een aanhanger zijn bevestigd met scharnieren en scharnierhouders. Door veelvuldig gebruik kan er slijtage ontstaan aan een onderdeel hiervan. Door schade kan zelfs een onderdeel ontbreken. Ons assortiment bevat complete scharnieren met scharnierhouder of lasduim, maar elk onderdeel is ook afzonderlijk te bestellen.

Spansluitingen, treksluitingen en toebehoren

Zijwanden en kleppen van een aanhanger of trailer dienen vastgezet te worden. Zo kunt u er voor zorgen dat deze niet open gaan tijdens het vervoer en vervolgens de lading verloren raakt. Het vastzetten hiervan kan met een:

  • Spansluiting met spanbeugel
  • Treksluiting
  • Draaistangsluiting
  • Portierkruk

Meer weten over ons hang- en sluitwerk?

Wilt u graag weten welk hang- en sluitwerk geschikt is voor uw aanhanger of trailer? Of bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of middels telefoonnummer 0528 854 443.