Aanhanger spatborden

TrailerPlus heeft een ruim assortiment kunststof en metalen spatborden / spatschermen voor aanhangers. Bestel uw spatbord voor de aanhangwagen vandaag nog!

Meer ..


Kunststof spatbord aanhanger

Als u de huidige spatborden aanhangwagen wilt vervangen, dan vindt u in onze webshop diverse kunststof aanhangwagen spatborden van het bekende merk Alko of van ons huismerk. De kunststof spatschermen zijn lichtgewicht en van uitstekende kwaliteit. 

Metalen spatbord aanhanger

Als een spatbord aanhanger veel te verduren krijgt, dan is het verstandiger om een metalen spatbord aanhanger te kopen. Let bij de aanschaf van metalen spatschermen goed op het formaat van de huidige spatborden. Zo voorkomt u teleurstellingen of onnodig retourneren van producten. In het assortiment van TrailerPlus vindt u een ruim assortiment spatborden spatborden metaal rond, spatborden metaal vijfkant, maar ook metalen spatborden voor boottrailers

Spatbord tandemasser

TrailerPlus heeft ook spatborden voor een tandemasser. Tandemassers worden veelal gebruikt door aannemers, hoveniers en bouwbedrijven. In ons assortiment hebben we een kunststof spatbord tandemasser, metalen spatbord tandemasser en traanplaat spatborden.

Vragen over aanhangwagen spatborden?

Heeft u vragen over een spatbord aanhanger of spatbord tandemasser? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag! Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken via 0528 – 854 443. Daarnaast is het mogelijk om ons een WhatsApp bericht te sturen via 06 – 57560000. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op deze website invullen en verzenden.

De voordelen van online bestellen bij TrailerPlus

Al vele jaren levert TrailerPlus alle onderdelen voor de aanhangwagen, paardentrailer, caravan, boottrailer of bagagewagen. Enkele voordelen van online kopen bij TrailerPlus zijn:

  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-
  • Scherpe prijzen voor A-merk artikelen
  • Altijd een deskundig advies van onze specialisten
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL, Visa Card, Mastercard, overboeking of PayPalspa