Spatborden voor de aanhanger en trailer

spatschermen spatborden

Zoekt u spatborden of spatschermen voor de aanhanger of trailer? In het online assortiment van TrailerPlus vindt u spatborden van diverse materialen, waaronder kunststof, metaal en zelfs spatschermen voor de tandemasser.

Bestel vandaag nog voor 15.00 uur en ontvang de volgende werkdag uw bestelling!

Lees verder

Spatborden van kunststof

Zijn de huidige spatborden op de aanhangwagen defect of wilt u deze vervangen? In onze webshop vindt u diverse kunststof spatborden van het bekende merk AL-KO of van ons huismerk TrailerPlus. De kunststof spatschermen zijn lichtgewicht en van uitstekende kwaliteit! Onze best verkochte kunststof uitvoeringen zijn;

Metalen spatschermen

Indien de spatborden van de aanhanger veel te verduren krijgen dan kan het verstandiger zijn om metalen spatschermen te bevestigen. U dient bij de aanschaf van metalen spatschermen er goed op te letten welke formaten de huidige spatschermen bevatten. Zo voorkomt u teleurstelling tijdens het monteren of onnodig retourneren van producten.

Assortiment metaal rond

Assortiment metaal vijfkant

Assortiment metaal boottrailer

Spatborden voor tandemasser

U kunt bij ons ook terecht voor spatborden voor een tandemasser. Deze worden veelal gebruikt bij aanhangers van aannemers, hoveniers en bouwbedrijven.

Spatborden voor een tandemas aanhanger die u kunt bestellen zijn kunststof spatschermen, metalen spatschermen en traanplaat spatschermen.

Aanbod spatborden tandemas

De voordelen van online bestellen bij TrailerPlus

Al vele jaren is TrailerPlus het adres voor alle denkbare onderdelen voor de aanhangwagen, paardentrailer, caravan, boottrailer of bagagewagen.

  • Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd
  • Ruim 2.800 producten direct vanuit voorraad geleverd
  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-
  • Scherpe prijzen voor A-merk artikelen
  • Op werkdagen bereikbaar via telefoon, Whatsapp, mail of chat
  • Bij vragen altijd een deskundig advies van onze specialisten
  • Betaal veilig met o.a. iDEAL, Visa Card, Mastercard, overboeking of PayPal