Neuswielen voor de boottrailer

Beschikt u over een boottrailer en bent u op zoek naar een nieuw neuswiel? Dan kunt u optimaal profiteren bij TrailerPlus want u vindt hier neuswielen voor de boottrailer in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor klemmen, een complete neuswielset, losse wieltjes en steunpoten.

Meer ..

De voordelen van TrailerPlus

Wanneer u online een neuswiel of neuswielklem voor de boottrailer bestelt bij TrailerPlus, dan profiteert u altijd van diverse voordelen. Zo wordt er niet alleen geleverd uit een ruime voorraad, indien u op werkdagen voor 13.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling dezelfde dag gereed gemaakt en verzonden.

Klemmen voor de neuswiel

Om een neuswiel stevig te monteren op de dissel van de boottrailer is een goede neuswielklem essentieel. De klemmen zijn leverbaar met een vaste spindel/slinger of een knikspindel.

Losse wielen vanuit voorraad geleverd

Helaas komt het soms voor dat een neuswiel defect raakt. Door veelvuldig gebruik is het wiel onderhevig aan slijtage. In ons assortiment hebben wij diverse varianten op voorraad.

Complete neuswielen

Om een boottrailer eenvoudig te kunnen manoeuvreren wordt er gebruik gemaakt van een neuswiel. Wilt u het neuswiel van de boottrailer vervangen? De complete neuswielen zijn verkrijgbaar met kunststof wiel of rubberen wiel, kunststof velg of stalen velg en zelfs automatisch opklapbaar.

Een uitgebreid aanbod boottraileronderdelen

Naast neuswielen kunt u bij TrailerPlus nog veel meer andere producten en toebehoren kopen voor de boot of boottrailer. Kijk daarom ook eens bij het complete aanbod boottraileronderdelen. Kortom voor elk type boottraileronderdeel bent u bij TrailerPlus aan het juiste adres.

Naar boottraileronderdelen