Handlieren, liersteunen en toebehoren

Zware voorwerpen of ladingen kunt u eenvoudig met een lier op de aanhanger takelen, denk bijvoorbeeld aan een boot op een trailer. In ons assortiment treft u diverse handlieren, liersteunen en toebehoren om het fysiek zware tilwerk over te nemen.

Meer ..

 

Handlier op een aanhanger plaatsen of vervangen

In ons assortiment vindt u geremde en ongeremde handlieren die u op een aanhanger kunt plaatsen. Een geremde handlier is zeer geschikt voor het veilig takelen van zware objecten doordat de slinger van de lier afgeremd wordt wanneer deze onverwacht wordt losgelaten. Ongeremde lieren dienen eerst vergrendeld te worden voordat de slinger wordt losgelaten anders loopt u het risico dat de lading naar beneden stort en er onveilige situaties ontstaan.

Voor geremde lieren adviseren wij een staalkabel te gebruiken in plaats van een band omdat  de staalkabel doorgaans zwaarder belast kan worden.

Liersteunen voor het bevestigen van een handlier

Handlieren dienen gemonteerd te worden op een liersteun om de stabiliteit te behouden van de aanhanger of trailer. De liersteun plaatst u op de buis of koker van de aanhanger om de capaciteit van de laadruimte optimaal te behouden. In ons assortiment hebben wij diverse liersteunen voor zowel trailers als aanhangers.

Toebehoren voor handlier of liersteun

Staalkabel, slinger, lasthaak of katrol nodig voor uw handlier of liersteun? Om uw aanhanger zo compleet mogelijk te maken hebben wij diverse toebehoren, zo ook voor uw lier of liersteun.

Voordelig online een lier of toebehoren bestellen

Doordat wij kunnen leveren uit voorraad heeft u snel een nieuwe handlier of toebehoren in uw bezit. Als u uw bestelling voor 15.00 uur plaatst en betaalt dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden (mits voorradig). Daarnaast hanteren wij boven € 75,- geen verzendkosten binnen Nederland.

Heeft u nog vragen over onze lieren en toebehoren? Neemt u dan contact met ons op middels telefoonnummer 0528 854 443 of raadpleeg de contactpagina voor diverse contactmogelijkheden.