Verlichting voor aanhanger online kopen

Op zoek naar aanhanger verlichting of specifieke verlichtingsonderdelen voor de trailer? Wij hebben een groot en zeer uitgebreid assortiment onderdelen voor aanhangwagen, boottrailer, caravan of paardentrailer. De lampen en verlichting in onze webshop kunnen wij veelal vanuit voorraad leveren zodat u deze snel in huis heeft!

Lees verder

Aansluitmateriaal voor de verlichting

Werkt de verlichting van de aanhangwagen niet naar behoren? Dan kan het zijn dat er bijvoorbeeld een aansluiting defect is, een breuk in de bekabeling zit of wellicht heel eenvoudig dat een lampje stuk is. Indien een aansluiting verroest of onjuist aangesloten is, dan dient u deze te vervangen! Hiervoor vindt u in ons aanbod o.a. kabelschoenen, aansluitblokjes, verbindingsdozen, krimpkousen en connectoren.

Naar aansluitmateriaal

Aansluitschema’s

Heeft u hulp nodig bij het aansluiten of werkend maken van de verlichting van uw aanhanger of trailer? Of wilt u graag meer weten hoe u de verlichting van de aanhangwagen moet aansluiten?

Bekijk onze aansluitschema’s

Achterlichten

De achterlichten van een trailer of aanhanger raken het vaakst defect. Het overkomt de beste weleens, tijdens het achteruit rijden een paaltje of een ander voertuig raken. Of tijdens het laden of lossen van de aanhanger raakt de verlichting beschadigt.
Geen nood! In onze webshop hebben wij complete sets achterlichten maar ook losse lampjes en glazen om de schade goed te kunnen herstellen.

Kentekenverlichting moet goed functioneren

Bent u specifiek op zoek naar kentekenverlichting of wilt u de huidige verlichting vervangen? De Nederlandse wetgeving verplicht u dat het kenteken van uw voertuig, dus ook van uw aanhangwagen, te allen tijde goed zichtbaar moet zijn. Indien u in het donker gaat rijden met de aanhangwagen dan moet de verlichting van het kenteken naar behoren werken. Ook voor kentekenverlichting kunt u slagen in onze webshop.

Koop uw aanhangwagen verlichting online

Bij TrailerPlus kunt u de verlichting voor de aanhanger gemakkelijk online bestellen. Zo kunt u onder andere achterlichten, reflectoren, zijmarkering en kentekenplaatverlichting bestellen.

En bestelt u op werkdagen voor 15.00 uur?
Dan maken wij uw order nog dezelfde dag gereed en versturen wij deze met onze pakketdienst!