Aanhanger verlichting

TrailerPlus heeft een zeer uitgebreid assortiment aanhanger verlichting, caravan verlichting, trailer verlichting en paardentrailer verlichting. Ook specifieke verlichtingsonderdelen, zoals zijverlichting aanhanger, achterlicht aanhanger, breedtelicht aanhanger, reflectoren aanhanger, contour verlichting aanhanger of een complete verlichtingsset aanhanger kunnen wij veelal vanuit voorraad leveren zodat u deze snel in huis heeft. Bestel uw verlichting voor de aanhangwagen vandaag nog bij TrailerPlus!

Meer ..

Aansluitmateriaal voor aanhanger verlichting

Werkt de aanhangwagen verlichting niet naar behoren? Dan is er misschien een aansluiting defect, zit er een breuk in de bekabeling of wellicht is er een lampje stuk. Als een aansluiting verroest of onjuist aangesloten is, dan is vervanging noodzakelijk. In ons assortiment aansluitmateriaal vindt u o.a. kabelschoenen, aansluitblokjes, verbindingsdozen, krimpkousen en connectoren.

TrailerPlus heeft aansluitschema’s als hulp bij het aansluiten van de aanhanger verlichting of als u graag meer wilt weten hoe u de verlichting aanhanger moet aansluiten? Speciaal voor Radex verlichting hebben wij een overzichtspagina met alle gangbare aansluitschema's.

Achterlichten aanhanger

Een achterlicht aanhanger raakt vaak defect, bijvoorbeeld als u tijdens het achteruitrijden tegen een paaltje of een ander voertuig rijdt. Ook tijdens het laden of lossen beschadigen aanhanger lampen regelmatig. Gelukkig vindt u in de webshop van TrailerPlus een ruim assortiment aanhanger achterlichten, ledverlichting aanhanger, complete aanhanger verlichting sets, maar ook losse lampjes en glazen om de schade goed te kunnen herstellen.

Kentekenverlichting

De Nederlandse wetgeving verplicht u dat het kenteken van uw aanhanger, caravan, trailer of paardentrailer altijd goed zichtbaar moet zijn. Als u in het donker rijdt met de aanhangwagen, dan moet de kentekenverlichting naar behoren werken. In onze webshop vindt u uiteraard ook kentekenverlichting.

Vragen over aanhanger verlichting?

Heeft u vragen over aanhangwagen verlichting? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag! Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken via 0528 – 854 443. Daarnaast is het mogelijk om ons een WhatsApp bericht te sturen via 06 – 57560000. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op deze website invullen en verzenden.