Boottrailer torsie as ongeremd of geremd

Wilt u de huidige as van uw boottrailer vervangen? Zoekt u een geremde of ongeremde torsie as speciaal voor boottrailers?
U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment assen voor boottrailers. Daarnaast verkopen wij ook accessoires en toebehoren zoals flensmoeren, keerringen, lagersetjes, schokbrekers, stofdoppen en wielnaven.

Meer ..

As boottrailer ongeremd

Bevat uw boottrailer een ongeremde as en is deze defect of wilt u deze vervangen? In onze webshop kunt u onze eigen merk TrailerPlus ongeremde assen bestellen of van het merk Knott. De eigenmerk torsie assen ongeremd voor een boottrailer zijn geschikt tot een max. draagvermogen van 1.000 kg. De ongeremde boottrailer assen van Knott kunnen wij leveren tot een max. draagvermogen van 750 kg of max. 1.400 kg.

As ongeremd 750 kg

As ongeremd 1000 kg

As ongeremd 1400 kg

Geremde assen voor de boottrailer

Uiteraard hebben wij in ons assortiment geremde torsie assen voor uw boottrailer. Hierin kunnen wij u 2 varianten bieden, namelijk;

Accessoires en toebehoren

Lagers van een boottrailer zijn onderhevig aan slijtage. Deze dient u met regelmaat te controleren en daar waar nodig te vervangen. In onze webshop vindt u losse, eventueel conische, lagers maar ook complete set voorzien van een keerringen en flensmoeren.

Voor 13.00 uur besteld? Vandaag verzonden!

Wij begrijpen goed dat u de nieuwe onderdelen voor uw boottrailer snel in huis wilt hebben. Wanneer u uw bestelling in onze webshop voor 13.00 uur plaatst, dan maken wij uw order dezelfde dag gereed indien de producten voorradig zijn. Vervolgens bieden wij deze bij onze bezorgdienst dezelfde dag nog aan ter verzending. Uw bestelling kunt u volgen door de Track&Trace code te raadplegen die wij u toesturen.

En bedraagt uw order € 75,- of meer? Dan versturen wij uw bestelling geheel gratis!