Knott aanhangwagen onderdelen

Knott aanhangwagen onderdelen online bestellen

Al meer dan 70 jaar is  KNOTT één van de belangrijkste merken in de "brake business". Inmiddels is KNOTT samen met o.a. ALKO en BPW internationaal een vooraanstaand merk in de remtoepassingen. KNOTT ontwikkelt en produceert remmen voor de bouwsector, bos- en tuinbouw, industrie en zelfs voor militaire voertuigen. Met een omzet van meer dan 200 miljoen euro is KNOTT een grote speler op de markt voor remmen en assen. knott-onderdelen-logo.gif

Knott Oploopremmen

Een Oplooprem van Knott is een A-kwaliteit oplooprem die door vele gerenommeerde aanhangwagen fabrikanten als OEM gebruikt wordt. Daarom mogen deze oploopremmen niet ontbreken in het assortiment van TrailerPlus.

 KNOTT oplooprem KF20  KNOTT oplooprem KF27  KNOTT oplooprem KFG30
knott-onderdelen-oploopremmen-01.gif knott-onderdelen-oploopremmen-02.gif knott-onderdelen-oploopremmen-03.jpg
 klik hier.png  klik hier.png  klik hier.png
     

 

Knott koppelingen

Wilt u een knott koppeling vervangen? Dan hoeft u niet de gehele oplooprem te vervangen maar kunt u enkel de koppeling vervangen. Dit is eenvoudig te doen en zorgt ervoor dat de aanhanger weer veilig kan worden aangekoppeld. Het vervangen van Knott onderdelen is een klus die u ook zelf kunt doen. Knott kogelkoppelingen kunt u snel, vertrouwd en veilig online bij ons bestellen. Als u het voor 18.00u heeft besteld, dan wordt het vanadaag nog verzonden.

klik hier.png

 

Knott remkabels

De remkabels van Knott zijn er in verschillende soorten en maten.
  • Remkabel met rechthoekig trekoogje
  • Remkabel met draadeind M8. De meest bekende remkabel welke door een moer aan de remgarnituur kan worden bevestigd en ingesteld.
  • Remkabel uitgevoerd met een RVS binnenkabel, vaak gebruikt voor boottrailers
knott-onderdelen-remkabel.jpg


Alle KNOTT Aanhangwagen onderdelen kunnen wij leveren. Om u een indruk te geven welke KNOTT onderdelen wij hebben kunt u -hier- klikken. Wij bieden u een ruim assortiment. Staat uw artikel niet in onze webshop vraag het dan bij ons aan. Wij leveren u een offerte op maat en daarna kunt u beslissen om bij TrailerPlus te bestellen!