Kielrollen voor de boottrailer

Kielrollen zijn erg belangrijk als u een boottrailer heeft. TrailerPlus heeft een uitgebreid en veelzijdig assortiment kielrollen boottrailer met een uitstekende kwaliteit. Naast kielrollen voor de boottrailer vindt u nog veel meer voor de ondersteuning van uw boot. Zo verkopen we in onze webshop o.a. centreersets, kielrol met steun, kielrol met beugel, steiger rollen boot, losse rollen boottrailer en rubberboot trailer rollen.

Meer ..

Centreersets

Met een centreerset gaat het traileren een stuk eenvoudiger, want de boot laat zich eenvoudiger sturen en u liert de boot beter gecontroleerd op uw trailer. Onze centreersets zijn universeel toepasbaar op vrijwel alle merken en type boottrailers.

Kielrol op steun

Een kielrol op steun voor boottrailers is eenvoudig te monteren. Een kielrol met steun wordt gebruikt als toevoeging of vervanging. U houdt uw boottrailer up-to-date met deze kielrollen boottrailer. Een kielrol op steun van TrailerPlus beschikt over thermisch verzinkte kokers of een U steun.

Kielrol op steun met thermisch verzinkte kokers

Kielrollen trailer op steun zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar en passen op bijna elke boottrailer. De steunen zijn gemaakt van thermisch verzinkte kokers vierkant 30*30 mm en daardoor zijn de steunen te monteren met strop van 30 mm breed.

Kielrol op U-steun

Kielrollen boottrailer op een U-steun hebben sleufgaten en passen hierdoor op diverse kokerbreedtes. Het zijn kwalitatief goede rollen, die - ook na jaren intensief gebruik - soepel draaien.

Vragen over kielrollen?

Heeft u vragen over centreersets, kielrol met steun, kielrol met beugel, steiger rollen boot, losse rollen of rubberboot trailer rollen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag! Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken via 0528 – 854 443. Daarnaast is het mogelijk om ons een WhatsApp bericht te sturen via 06 – 57560000. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op deze website invullen en verzenden.