Lading vastzetten met netten, sjorbanden en andere hulpmiddelen

U vindt in onze webshop alles op het gebied om de goederen of andere lading vast te zetten of beveiligen wanneer u een aanhangwagen of trailer gebruikt! In ons assortiment hebben wij onder andere netten, sjorbanden, motorsteunen, elastieken en haken.

Meer ..


Lading vastzetten met sjorbanden of spanbanden

Bent u aan het verhuizen, wilt u een motor vervoeren of heeft u net een bank gekocht? Met sjorbanden of spanbanden zorgt u voor een veilig transport met uw aanhangwagen of trailer. Welke sjorband of spanband u kunt gebruiken is afhankelijk van de lading die u dient te zekeren. Het vastzetten van enkele balken hout kan bijvoorbeeld met spanriempjes terwijl het vervoeren van een motorfiets vraagt om een degelijke spanset welke bestaat uit een harnas en sjorbanden. 

Motorsteunen

Om een motor veilig te kunnen vervoeren op een aanhanger is het gebruik van een motorsteun, eventueel in combinatie met sjorbanden, verstandig en veilig. Een motorsteun zorgt er namelijk voor dat de motor in balans blijft en daardoor wordt het vastzetten met sjorbanden eenvoudiger gemaakt.

Aanhangernet gebruiken

Afhankelijk van de te vervoeren goederen bepaalt u welk aanhangernet u dient te gebruiken. Grote objecten of goederen kunt u prima afdekken met de reguliere maasnetten. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maasafmetingen. Wanneer u zand, grind of dergelijk materiaal wilt vervoeren dan is een fijnmazig aanhangernet zeer geschikt en ook aan te raden. U voorkomt hier namelijk mee dat het zand bijvoorbeeld kan wegstuiven. In ons assortiment gaasnetten hebben wij 2 fijnmazige uitvoeringen. Losse voorwerpen maar ook een aanhangernet kunt u eenvoudig vast maken met spanrubbers of elastisch touw. Deze bevestigd u vervolgens aan de hoeken van de aanhangwagen of, indien aanwezig, aan de haken en ogen die aan de aanhangwagen of trailer bevestigd zijn.

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig welke artikelen in onze webshop geschikt zijn om een specifieke lading veilig te kunnen vervoeren? Of wilt u weten wat wij voor u als zakelijke klant kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op!