Over Trailerplus

TrailerPlus is dé webshop voor onderdelen van aanhangwagens en boottrailers. Ongeveer 4000 verschillende kwaliteitsartikelen leveren we nagenoeg allemaal uit voorraad. Korte lijnen, grote merken en een uitstekende service. En no-nonsense mentaliteit waarbij we klaarstaan om uitdagingen op te lossen.

In 2004 begonnen als handelsonderneming AanhangerAllerlei en inmiddels is TrailerPlus de grootste voorraadhoudende webshop in onderdelen voor aanhangers en boottrailers.

AanhangerAllerlei

Onze bedrijfsnaam AanhangerAllerlei verwees naar ons assortiment. We waren een handelsonderneming met low-budget gereedschap en onderdelen voor aanhangers. De potentiële klanten werden benaderd via kleine advertenties in lokale kranten. Destijds was de opslag in een garage.

Met de opkomst van Marktplaats was het eenvoudig om een groter publiek te benaderen. Hierdoor werd de vraag naar een uitgebreider assortiment groter. De overstap naar uitsluitend aanhangeronderdelen en boottraileronderdelen ging geleidelijk.

TrailerPlus

Toen de banken met de betaalmogelijkheid van Ideal kwamen was de keuze om een webshop te beginnen makkelijk gemaakt. In 2008 zijn we verder gegaan onder de naam TrailerPlus. Sinds 2010 is TrailerPlus gevestigd op de huidige locatie aan de Nijverheidsweg 11 te Zuidwolde.

We zijn een internetbedrijf, zonder werkplaats, zonder verkoop van aanhangwagens of boottrailers. We hebben ons volledig toegelegd op het verzenden van pakketten en palletzendingen. Onderdelen van uitstekende kwaliteit, vaak van gerenommeerde merken. Een deel van de boottraileronderdelen wordt geleverd uit eigen productie. Als specialist mag u van ons dan ook een vlekkeloze afhandeling verwachten. Duidelijke artikelomschrijvingen, een eerlijke prijs en vlotte verzending. Daarnaast een gebruiksvriendelijke webshop met beveiligde SSL verbinding voor een correcte betalingsafhandeling.

Door onze ruime sortering, grote voorraad en korte lijnen kunnen we snel leveren. Als u uw bestelling voor 17:00 plaatst wordt deze de volgende werkdag bezorgd. Mocht u een artikel verkeerd hebben besteld of het blijkt overcompleet dan kunt u het uiteraard retour sturen.

Benieuwd hoe we dit achter de schermen organiseren? Kom dan even bij ons binnenkijken door onderstaande bedrijfsvideo.

Gewoon met een kopje koffie vanuit uw luie stoel kunt u bij TrailerPlus binnenkijken. Voor ons uitgebreide assortiment verwijzen wij u naar onze webshop. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 - 17:00 bereikbaar op 0528-854 443.

We zijn erg benieuwd wat u ervan vindt!

kantoor:

TrailerPlus.nl

Nijverheidsweg 11

7921 JH Zuidwolde

LET OP: géén bezoekadres

Bel 0528 854 443  maandag tot en met vrijdag 07:30 - 17:00 uur

IBAN: NL17RABO0102228922

BIC RABONL2U 

BTW: NL104627906B01 

KvK: 04075351


 
 
 
Bestel nu!