Aanhanger banden en wielen

Goede banden voor uw aanhanger zijn van groot belang. Bij TrailerPlus hebben wij een uitgebreid assortiment banden en bandtoebehoren voor uw aanhangwagen. Deze banden zijn ook te gebruiken voor uw caravan, vouwwagen of bagagewagen. Hierbij moet u wel goed kijken naar de maat van de band en of u een compleet wiel nodig heeft of alleen een velg, binnenband of buitenband. 

Lees verder

Banden voor aanhangwagens

Wij bieden diverse maten banden voor aanhangwagens aan:

  • 8 inch
  • 10 inch
  • 12 inch
  • 13 inch
  • 14 inch
  • 15 inch

 
Voordat u een nieuwe aanhanger band koopt, zult u eerst op uw huidige band moeten kijken hoeveel inch dit is. De maat vindt u aan de zijkant van de band. Als de volgende omschrijving  175 / 70 R 14 82T op uw band staat, dan is uw band 14 inch. De maat van de band staat dus op de vierde plaats in de rij met gegevens. Bij iedere band is deze maat dus anders. 

De banden kunnen ook uiteraard als reservewiel gebruikt worden. 

Buitenband of binnenband aanhanger

Heeft u alleen een defecte binnenband of buitenband? Dan kunt u bij TrailerPlus ook apart een binnenband of buitenband voor uw aanhangwagen bestellen. Wij bieden verschillende soorten merken banden aan, zoals Kings Tire en GT-Radial. 

Langzaamverkeer

Langzaamverkeer banden hebben wij ook in ons assortiment. Deze banden worden o.a. voor kruiwagen, mover, centreerset en skelter gebruikt. De banden voor langzaamverkeer zijn in diverse maten verkrijgbaar. 

Accessoires aanhangwagen wielen

Met de accessoires maakt u uw aanhangwagen wielen helemaal af. Een strakke velg of nieuwe wielbouten en uw aanhanger wiel ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast hebben wij toebehoren voor uw aanhanger band, zoals een wielkeg of oprijblokken. 

Aanhanger banden kopen

Bij TrailerPlus heeft u een ruime keuze in aanhanger banden en een uitstekende klantenservice. Koop daarom vandaag uw nieuwe aanhangwagen wielen.