Aanhanger banden en aanhanger wielen

Goede aanhanger banden en aanhanger wielen zijn van groot belang. TrailerPlus heeft een ruime keuze in aanhangerbanden, aanhangerbanden accessoires en een uitstekende klantenservice. Deze aanhangwagen banden zijn ook te gebruiken voor uw caravan, vouwwagen of bagagewagen. Gaat u aanhanger banden kopen, kijk dan goed naar de maat van de band en of u een compleet wiel nodig heeft of alleen een velg, binnenband of buitenband. Koop vandaag nog uw nieuwe aanhanger banden en aanhanger wielen bij TrailerPlus.

Meer ..


De maat van aanhanger banden en aanhanger wielen

Voor het nieuwe aanhanger banden kopen, kijkt u eerst op uw huidige band hoeveel inch dit is. De maat vindt u aan de zijkant van de band. Als de volgende omschrijving [175/ 70 R 14 82T] op uw band staat, dan is uw band 14 inch. De maat van de band staat dus op de vierde plaats in de omschrijving. Bij iedere band is deze maat anders. 

TrailerPlus heeft diverse maten trailer banden. Hieronder een selectie:


De banden kunnen ook uiteraard als reservewiel gebruikt worden. 

Soorten aanhanger banden en aanhanger wielen

Heeft u alleen een defecte binnenband of buitenband? Dan kunt u bij TrailerPlus ook een losse binnenband of buitenband voor uw aanhangwagen bestellen van merken, zoals Kings Tire en GT-Radial. We hebben ook langzaam verkeer banden of aanhanger kleine wielen in ons assortiment. Deze banden worden o.a. voor kruiwagen, mover, centreerset en skelter gebruikt. De banden voor langzaam verkeer zijn in diverse maten verkrijgbaar. Verder leveren we ook hogedruk banden aanhanger.

Accessoires banden en wielen

Met de accessoires maakt u uw trailer banden helemaal af. Een losse velg of nieuwe wielbouten of wielmoeren en uw aanhanger wielen zien er weer als nieuw uit. Daarnaast hebben wij bijbehorende toebehoren voor uw aanhanger, zoals een wielkeg of oprijblokken.