op is op


  
Waarom TrailerPlus?

Kunt u uit het grote aanbod aan webwinkels moeilijk de juiste keuze maken? Laat u dan verrassen door de kwaliteit, service en snelheid van TrailerPlus.nl.

Wij leveren een groot assortiment artikelen uit eigen voorraad. Vandaag besteld en betaald is dus binnen een paar dagen in huis. En hebben we een artikel niet zelf in huis dan bestellen wij het graag voor u. De levertijd hoort u dan zo snel mogelijk van ons. Wat betekenen de gegevens op de band?
195: Breedte van de band in mm
Gemeten van linkerflank tot rechterflank

65: Verhouding
Verhouding van de hoogte van de flank tot de breedte van de band (65% van 195 mm)

R: Radiaal.
Een D staat voor Diagonaal. Op eenzelfde as mogen nooit twee verschillende types staan.

15: Diameter
Diameter van het wiel (inches),

91: Laadindex (LI)
Drukt uit hoeveel gewicht een band kan dragen (zie tabel),

V: Snelheidsindex
Drukt maximum toelaatbare snelheid uit (zie tabel
).


In de webshop vind u nog meer informatie over banden en velgen
en de tabel met de Loadindex en Snelheidscode. Doe er uw voordeel mee!


klik hier voor trailerplus.nl

Veel informatie altijd beschikbaar

In onze webwinkel vindt u uitgebreide artikelinformatie, één of meerdere duidelijke afbeeldingen en eventueel aanvullende gebruiksaanwijzingen.

Zoeken naar een wiel of reservewiel voor uw aanhangwagen, bagagewagen, boottrailer of vouwwagen is vaak erg lastig. Bij TrailerPlus vindt u een uitgebreid pakket met complete wielen, losse velgen, binnenbanden, buitenbanden en technische informatie.
 
Bij het kopen van nieuwe banden is het belangrijk dat u let op de gegevens die op de zijkant van de band staan. Door te kiezen voor de juiste combinatie band en velg voorkomt u dat de band tegen de bak of boot ‘aanloopt’ of het spatbord raakt.
Handige tips en belangrijke eisen
Binnenkort ontvangt u van ons meer gratis tips en trucs over onderhoud, reparatie en gebruik van uw aanhangwagen of boottrailer. Mis het niet!

Gratis Tips en Trucs

Binnenkort ontvangt u van ons meer gratis tips en trucs over onderhoud, reparatie en gebruik van uw aanhangwagen of boottrailer. Mis het niet!

Wij willen u met TrailerPlus.nl zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn uw ervaringen met onze webwinkel erg belangrijk voor ons. Laat uw reactie achter in ons gastenboek en lees wat andere klanten van TrailerPlus.nl vinden.

Met vriendelijke groet,
Patrick Strijker, www.trailerplus.nl