TrailerPlus

Verzenden verzendmogelijkheden

Verzenden kan op drie manieren

Heeft u bij TrailerPlus gevonden wat u zocht? Kies dan bij TrailerPlus uit een van de drie verzendmogelijkheden:

  1. Verzending na vooruitbetaling
  2. Verzending met betaling bij aflevering (onder rembours)
  3. Verzending naar het buitenland

Verzendmogelijkheden en verzendkosten

1. Verzending na vooruitbetaling

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en gemak zodat u als klant tevreden bent. TrailerPlus werkt niet met extra order- of administratiekosten. Wij berekenen alleen verzendkosten die afhankelijk zijn het totale orderbedrag en van de gekozen verzendmogelijkheid.


Kiest u voor vooruitbetaling dan betaalt u bij iedere zending binnen Nederland en België (ongeacht omvang, gewicht of volume):

- bij een orderbedrag tot € 75 betaalt u € 7,50 verzendkosten

- bij een orderbedrag boven € 75 betaalt u géén verzendkosten

 

2. Verzending onder rembours

Binnen Nederland en België verzenden wij uw bestelling ook onder rembours. U betaalt dan rechtstreeks aan de chauffeur op het moment dat u uw bestelling ontvangt. U krijgt altijd vooraf een mail met track&trace code zodat u weet wanneer u de bestelling kunt verwachten. Zorg dus dat u het hele bedrag  altijd contant in huis heeft zodra het pakket wordt bezorgd. Indien u het geld niet in huis heeft dan wordt de bestelling (nog) niet afgeleverd.

De toeslag voor verzending onder rembours binnen Nederland en België is €10, de totale kosten voor een rembourszending zijn daarom:

- bij een orderbedrag tot € 75 betaalt u € 7,50 verzendkosten plus € 10 euro toeslag voor de rembourszending, dat maakt € 17,50 voor de rembourszending

- bij een orderbedrag boven € 75 betaalt u geen verzendkosten alleen de toeslag van € 10 voor de rembourszending, dat maakt € 10 voor de rembourszending

 

3. Verzending naar het buitenland


Voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Hiervoor kunt u het beste vooraf contact opnemen met onze klantenservice.

 

De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.00-12.00u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0528-854443

Als u voor 18.00u bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (mits voorradig).

 

Bij TrailerPlus houden we zoveel mogelijk rekening met onze leefomgeving. Dat betekent dat wij gebruik maken van duurzaam verpakkingsmateriaal.