Verzenden en retourneren

Heeft u bij TrailerPlus gevonden wat u zocht? Dan kunt u kiezen uit drie verzendmogelijkheden:

  1. Verzending na vooruitbetaling
  2. Verzending met betaling bij aflevering (onder rembours)
  3. Verzending naar het buitenlandVerzendkosten per verzendmogelijkheid

Verzending na vooruitbetaling
Wij houden van duidelijkheid, snelheid en gemak. Daarom werkt TrailerPlus niet met verschillende soorten order- of administratiekosten. Wij berekenen alleen verzendkosten die afhankelijk zijn van de gekozen verzendmogelijkheid.
Voor iedere zending na vooruitbetaling, ongeacht omvang, gewicht of volume, is gratis vanaf € 75,-
. Enige uitzondering hierop zijn onze buitenlandse klanten. Voor hen gelden tarieven op aanvraag. Voor Belgische klanten is de bijdrage in de verzendkosten vastgesteld op €€ 10,- en vanaf € 75,- € 5,-
 
Voor levering onder rembours geldt een toeslag van € 10,= bovenop de genoemde verzendkosten.
Verzendkosten:    vlag nl € € 7,50      vlag be € € 10,-


Betalen bij aflevering
(onder rembours)
Binnen Nederland en België verzenden wij uw bestelling ook onder rembours. U betaalt rechtstreeks aan de chauffeur op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorg dus dat u het hele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorgdienst langs komt.
De toeslag voor `Betaling bij aflevering` is € 10.= per zending,
ongeacht omvang, gewicht of volume van uw bestelling. Dit is een hoger tarief omdat we helaas vaak geconfronteerd worden met klanten die bij aflevering niet thuis zijn, geen contant geld hebben, of de bestelling weigeren. De gemaakte transportkosten worden dan wel aan ons doorberekend.


Verzending naar het buitenland

Voor verzending naar het buitenland wordt gemiddeld € 18,= aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit tarief is echter afhankelijk van bestemming, omvang en gewicht. 

Ruilen of retourneren
Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen of past het niet dan kunt u het onder de volgende voorwaarden terugsturen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde of geassembleerde producten. T
railerPlus biedt u ruim de gelegenheid om te beoordelen of het bestelde artikel past of naar wens is. Dit betekent dat u een zichttermijn heeft van 14 kalenderdagen waarbinnen u kunt besluiten of u uw bestelling wilt terugsturen. Nadat u uw voorgenomen retourzending heeft gemeld via ons Retourformulier (hiervoor moet u in de webshop zijn ingelogd), heeft u nog eens 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

Uw retourzending moet binnen 30 kalenderdagen na aflevering in ons bezit  zijn.

Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn

Retourneer het artikel in de originele verpakking

Meld de retourzending vooraf aan met ons Retourformulier (hiervoor moet u in de webshop zijn ingelogd).Vult u het retourformulier liever met pen in?
Download dan het pdf-retourformulier.

Vul op het retourformulier uw volledige naam en ordernummer in. Daardoor wordt uw retourzending sneller afgehandeld.

Stuur één exemplaar van het retourformulier mee met de zending. Retourzendingen zonder retourformulier/ kopie factuur worden niet in behandeling genomen.

 

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag, inclusief de berekende verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

 

Retouradres
U kunt uw retourzendingen sturen naar:
 

TrailerPlus.nl
Nijverheidsweg 11
7921 JH  ZUIDWOLDE (Dr)