Retouren

Retourzending aanmelden of download een invulbare PDF Formulier

Retouren

Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen of heeft u de verkeerde maat besteld, dan kunt u het retour sturen. Dit geldt alleen niet voor de speciaal voor u bestelde of geassembleerde artikelen.

U heeft ruim de tijd om uw bestelling (geheel of gedeeltelijk) retour te sturen. Nadat u de bestelling heeft ontvangen heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u besluiten of u het eventueel terug wilt sturen. Het kan altijd voorkomen dat u bij nader inzien het verkeerde artikel heeft besteld of dat het bestelde artikel overbodig blijkt te zijn. Indien u besluit om (een deel van) de bestelling retour te sturen, dan moet u dit vooraf melden via ons Retourformulier. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn op TrailerPlus. Houd hierbij de zichttermijn van 14 dagen in acht.

Voor het aanmelden kunt gebruik maken van het PDF Formulier

 

Nadat de aanmelding van uw retourzending is voltooid heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Uw retourzending moet wel binnen 30 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn.

Bij een retourzending gelden echter wel de volgende voorwaarden:

- Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn

- Retourneer het artikel in de originele onbeschadigde verpakking

- Meld de retourzending vooraf aan met ons Retourformulier (Hiervoor moet u in de webshop zijn ingelogd).

- Vult het retourformulier liever met pen in? Dat kan, download dan het pdf retourformulier

- Vul het formulier volledige in met uw naam- en adresgegevens, ordernummer en IBAN-nummer. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om uw retour te verwerken

- Stuur één exemplaar van het retourformulier mee met de zending. Retourzendingen zonder retourformulier / kopie factuur worden niet in behandeling genomen

 

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw  rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres

TrailerPlus.nl

Nijverheidsweg 11

7921 JH Zuidwolde