Retourneren

Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen of heeft u de verkeerde maat besteld, dan kunt u het artikel retour sturen. Hieronder vindt u hoe u een retourzending kunt aanmelden en hoe het artikel kunt retourneren. 
*De speciaal voor u bestelde of geassembleerde artikelen kunt u niet retourneren.

Retourzending aanmelden

Hier kunt u een Retourzending aanmelden of download een invulbare PDF Formulier.

Nadat u de bestelling heeft ontvangen is het zichttermijn 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u besluiten of u (een deel van) de bestelling eventueel terug wilt sturen. Het kan altijd voorkomen dat u bij nader inzien het verkeerde artikel heeft besteld of dat het bestelde artikel overbodig blijkt te zijn. 

Indien u besluit om (een deel van) de bestelling retour te sturen, dan moet u dit vooraf bij ons melden via het Retourformulier. Hiervoor moet u ingelogd zijn op TrailerPlus en staat onder uw account. U kunt het formulier ook downloaden en met de pen invullen. Houd hierbij het zichttermijn van 14 dagen in acht.

Bestelling terugsturen

Nadat u de retourzending heeft aangemeld heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Uw retourzending moet wel binnen 30 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn.

Voorwaarden retourzending

Bij een retourzending gelden de volgende voorwaarden:

  • Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  • Retourneer het artikel in de originele onbeschadigde verpakking.
  • Meld de retourzending vooraf aan met ons Retourformulier (hiervoor moet u in de webshop zijn ingelogd).
  • Vult u het retourformulier liever met pen in? Download dan het pdf retourformulier en print deze uit. 
  • Vul het formulier volledig in met uw naam- en adresgegevens, ordernummer en IBAN-nummer.
  • Stuur één exemplaar van het retourformulier mee met de zending. Retourzendingen zonder retourformulier/kopie factuur worden niet in behandeling genomen.

Teruggave kosten

Wanneer u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het gehele aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert, ontvangt u alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel(en) terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres

U kunt uw bestelling naar onderstaand adres retourneren:

TrailerPlus.nl
Nijverheidsweg 11
7921 JH Zuidwolde