Wat te doen bij retoursturen?

Bestelling annuleren

U kunt een bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verstuurd. Als de bestelling al aan u verzonden is dan kunt u deze annuleren door het pakket bij bezorging te weigeren en het ongeopend door de bezorger mee te laten nemen. Als wij al een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden hierop in mindering gebracht.

Retourzending aanmelden of download een invulbare

Ruilen of retourneren

Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen of past het niet dan kunt u het onder de volgende voorwaarden terugsturen. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde of geassembleerde producten.

TrailerPlus biedt u ruim de gelegenheid om te beoordelen of het bestelde artikel past of naar wens is.

Dit betekent dat u een zichttermijn heeft van 14 kalenderdagen waarbinnen u kunt besluiten of u uw bestelling wilt terugsturen. Nadat u uw voorgenomen retourzending heeft gemeld via ons Retourformulier. (Hiervoor moet u in de webshop zijn ingelogd).

heeft u nog eens 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Uw retourzending moet binnen 30 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn.

- Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn

- Retourneer het artikel in de originele verpakking

- Meld de retourzending vooraf aan met ons Retourformulier (Hiervoor moet u in de webshop zijn ingelogd).

- Vult u het retourformulier liever met pen in? Download dan het pdf retourformulier

- Vul op het retourformulier uw volledige naam en ordernummer in. Daardoor wordt uw retourzending sneller afgehandeld.

Stuur één exemplaar van het retourformulier mee met de zending. Retourzendingen zonder retourformulier / kopie factuur worden niet in behandeling genomen.

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag, inclusief de berekende verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres

TrailerPlus.nl

Nijverheidsweg 11

7921 JH Zuidwolde