Lading vastzetten (aanhangernetten)


Op zoek naar een aanhangernet om uw lading veilig te vervoeren ?  TrailerPlus is de webshop voor aanhangwagen onderdelen en boottrailer onderdelen. Aanhangernetten zijn hier een onderdeel van!


Vervoer je losse lading op je aanhangwagen? Dan ben je wettelijk verplicht om de lading vast te zetten, te zekeren of af te dekken. Uiteraard is het veiliger om de lading af te dekken. Hiermee voorkomt u dat u onderweg een (klein) deel van de lading verliest. Als u de lading niet het vastgezet of heeft afgedekt, dan riskeert u een boete. Met de aanschaf van een aanhangernet of afdekzeil voor uw aanhanger kunt u uw lading veilig vervoeren. Daarnaast is een aanhangernet een stuk voordeliger dan de boete.


Grote keuze

TrailerPlus biedt een groot assortiment aanhangwagennetten, gaasnetten, spanrubbers, elastiek en sjorbanden.
Kortom, alles om uw lading veilig mee vast te zetten.
Onze keuze in aanhangernetten is groot, variërend van de veel gebruikte professionele PE netten met maaswijdte 30mm tot de fijnmazige zwarte Meganyl gaasnetten.

In onze webshop vindt u per artikel uitgebreide informatie over de toepassingsmogelijkheden en één of meerdere duidelijke afbeeldingen. Dat maakt de keuze eenvoudig.

 

Ook maatwerk

Aanhangernetten zijn in verschillende afmetingen en vaak uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar een andere maat? Ook dat kan want we leveren ook maatwerk. Dat is dan weer een PLUS van TrailerPlus. Maatwerk is vrij uniek, daarom is de levertijd hiervoor is ca. 3 tot 4 weken.

 


Tevreden klanten

Dat de kwaliteit van onze netten wel in orde is, blijkt wel uit de reacties van klanten. Binnen een week een tweede bestelling omdat het zo'n goed net is.

We worden blij van reacties van klanten met zo'n positieve inhoud. Want wij kunnen wel zeggen dat het goed is, maar wanneer een klant die feedback geeft, vinden we dat nog veel leuker.

review.png

 

Bestel nu!

De wet is vrij duidelijk m.b.t. tot vastzetten van lading.


Het voertuigreglement zegt hierover het volgende:

Artikel 5.18.6

1. Het voertuig moet zodanig zijn beladen dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen.
2. Losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, moet deugdelijk zijn afgedekt.

Zie ook www.wetten.overheid.nl en tik daar bij art.nr. 5.18.6 in.


Lading vastzetten is wettelijk verplicht. Aanhangernetten zijn daarbij prima hulpmiddelen. TrailerPlus heeft een ruim assortiment aanhangwagennetten, gaasnetten, spanrubbers, elastiek en sjorbanden. Daarnaast bieden wij u ook de benodigde haken en ogen. Een aanhangernet alleen is vaak niet voldoende. Daarom kunt u voor de zwaardere lasten beter een sjorband kiezen.

Afdekzeil
Afdekzeil
Elastiek en rubbers
Elastiek en rubbers
Gaasnet fijnmazig Meganyl zwart
Gaasnet fijnmazig Meganyl zwart
Gaasnet fijnmazig PVC groen
Gaasnet fijnmazig PVC groen
Haken en ogen
Haken en ogen
Motorsteunen
Motorsteunen
Netten elastisch
Netten elastisch
Netten Maas 30*30 met elastiek, Blauw
Netten Maas 30*30 met elastiek, Blauw
Netten maas 35*35
Netten maas 35*35
Netten maas 45*45
Netten maas 45*45
Netten maas 45*45 met elastiek
Netten maas 45*45 met elastiek
Netten maas 60*60
Netten maas 60*60
Netten maas 60*60 met randelastiek
Netten maas 60*60 met randelastiek
Sjorbanden