Gehoorbescherming online bestellen. Veilig, vertrouwd en uit voorraad leverbaar!

De gehoorbeschermers van TrailerPlus worden vaak op verschillende manieren aangeduid. Ze zijn bekend als gehoorbeschermers, gehoorbescherming, soundbarier, oorkappen of koptelefoon. Al deze namen worden gebruikt voor een hetzelfde artikel, de gehoorbescherming of oorkappen:

[A1]

De gehoorbescherming van TrailerPlus zijn CE goedgekeurd en voldoen aan de norm EN352-1.

Overige kenmerken van de gehoorbeschermers zijn:

- een kunststof beugel

- oorschelpen zijn draaibaar en verstelbaar t.o.v. de hoofdbeugel

 

Met de koptelefoon beschermt u uw gehoor op doeltreffende wijze. Uw gehoor is erg belangrijk en daarom is het van belang dat de gehoorbeschermer uw oren goed afsluit. Door de verstelbare hoofdsteun van de oorkappen krijigt u de juiste pasvorm. Hierdoor zijn uw oren goed beschermt.

 

Werkzaamheden

Dat u uw oren bij luidruchtige werkzaamheden goed moet beschermen is vaak wel bekend. Hier wordt u door uw omgeving vaak ook wel op gewezen. Maar er zijn nog een paar situaties waarin de gehoorbeschermers uitkomst bieden.

Carbid schieten

In sommige delen van Nederland is op oudjaarsdag het carbid schieten een traditie. Het carbid schieten gaat gepaard met enorme harde knallen en doffe dreunen. Het is dan van belang dat u uw oren goed beschermt. Zeker als u zelf gaat carbid schieten is het raadzaam om gehoorbeschermers te dragen. Maar ook als omstander is het verstandig.

Voor (kleine) kinderen geldt dit advies natuurlijk ook dat ze de oren goed moeten beschermen. De oorkappen bieden daarbij goede uitkomst.

Basisscholen

De gehoorbeschermers kunnen ook worden gebruikt bij concentratie problemen. Denk hierbij aan kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren op school. Er zijn al vele basisscholen geweest die de gehoorbeschermers hebben aangeschaft. Zodra een kind de gehoorbeschermer draagt kan hij/zij ongestoord zelfstandig werken. Als ze hem even niet gebruiken hangen ze hem aan hun eigen stoel.

Een basisschool kan ze in ieder gewenst aantal bestellen. De goede prijs, uitstekende kwaliteit en snelle verzending zijn onze sterke punten. Voor een bestelling vanaf € 75 betaalt u geen verzendkosten

Als particulier kunt u uiteraard ook een gehoorbeschermer bestellen. Niet alle basisscholen hebben in ieder klaslokaal voldoende gehoorbeschermers. Het kan voor uw zoon/dochter erg handig zijn om een eigen te hebben. Ze kunnen hem op school aan de stoel laten hangen. Zo hebben ze een eigen gehoorbeschermer die ze niet hoeven te delen met een klasgenoot.

De goede prijs, uitstekende kwaliteit en snelle verzending zijn onze sterke punten. Onze rode gehoorbeschermers hangt op vele basisscholen aan de stoel in de klas!

 

Gehoorbescherming online bestellen als basisschool? TrailerPlus levert uit voorraad! Vandag besteld, morgen op school!

Overzicht in het kort

CE goedgekeurde gehoorbescherming, oorkap, soundbarrier

kunststof beugel

oorschelpen zijn draaibaar en schuifbaar t.o.v. de hoofdbeugel

Voldoet aan de norm EN352-1

oorkappen, koptelefoon, gehoorbescherming, sound barrier, vuurwerkoverlast, gehoorbeschadiging