Over TrailerPlus.nl

Opgericht als handelsonderneming in 2004, door in te spelen op vragen uit de markt, inmiddels geworden tot de grootste voorraadhoudende webshop in onderdelen voor aanhangers en boottrailers. Geen hoge kosten, eenvoudige huisvesting, maar wel een echte 'handen uit de mouwen' mentaliteit. Doen wat je zegt.

Na de oprichting eerst klanten benaderd via lokale mini-advertenties en bij de opkomst van Marktplaats al snel internet verkoop. Toen een paar jaar later de banken met iDEAL kwamen, ging het ineens heel snel. Destijds begonnen in een aangebouwde garage, vervolgens een aantal jaren een loods gehuurd op het industrieterrein van Zuidwolde. En sinds 2010 op onze huidige locatie aan de Nijverheidsweg nr. 11 te Zuidwolde.

De naam Aanhangerallerlei werd gekozen vanwege de onderdelen voor aanhangers en ons uitgebreide assortiment low-budget gereedschap. Toen we in 2008 meer gingen focussen op de onderdelen voor aanhangwagens en boottrailers werd ook gekozen voor een nieuwe naam, uitstraling en logo. Trailerplus was geboren!

We zijn een internetbedrijf, zonder werkplaats, zonder verkoop van aanhangwagens of boottrailers. We hebben ons volledig toegelegd op het verzenden van pakketten en palletzendingen. Onderdelen van uitstekende kwaliteit, vaak van gerenommeerde merken. Als specialist mag u van ons dan ook een vlekkeloze afhandeling verwachten. Duidelijke artikelomschrijvingen, een eerlijke prijs en vlotte verzending. Daarnaast een gebruiksvriendelijke webshop met beveiligde SSL verbinding voor een correcte betalingsafhandeling.

Door onze ruime sortering, grote voorraad en korte lijnen kunnen we u snel leveren.

Benieuwd hoe we dit achter de schermen organiseren? Kom dan even bij ons binnenkijken.

Gewoon met een kopje koffie vanuit uw luie stoel.

We zijn erg benieuwd wat u ervan vindt!

 

TrailerPlus.nl

Nijverheidsweg 11

7921 JH Zuidwolde

Bel 0528 854 443  ma-di-wo-do  08.00 uur - 12.00 uur

WhatsApp met ons!

IBAN: NL17RABO0102228922

BIC RABONL2U 

BTW: NL104627906B01 

KvK: 04075351

 

 
 
Bestel nu!