Opbergbox of gereedschapskist voor uw aanhangwagen

Opbergbox of gereedschapskist voor uw aanhangwagen

Bent u op zoek naar een opbergbox of gereedschapskist voor uw aanhangwagen? Vanuit ons magazijn kunnen wij diverse uitvoeringen opbergboxen of gereedschapskisten uit voorraad leveren. Daarnaast vindt u ook montagemateriaal of sloten voor uw opbergbox of disselbakĀ in onze webshop om deze goed te bevestigen en af te sluiten.

Kunststof gereedschapskist

Uw gereedschap, maar ook sjorbanden en aanhangernetten, bewaart u eenvoudig en vooral veilig in een afgesloten kunststof gereedschapskist voor op uw boottrailer of aanhangwagen. Wij hebben kunststof gereedschapskistĀ  van de volgende merken;

  • Stabilo
  • Profibox
  • NovioBox
  • Alko
  • Daken
  • Magic Box

Aluminium opbergkist

Onze aluminium opbergkisten kunnen wel tegen een stootje en zijn daardoor bij uitstek geschikt om uw gereedschap of andere waardevolle spullen in op te bergen. Wanneer de opbergkist in het zicht is, zoals op een aanhangwagen, dan is het verstandig om te kiezen voor een opbergkist welke u kunt afsluiten. Bijvoorbeeld T-drop sloten zoals bij de aluminium Viborg 1985 x 600 x 600 gereedschapskist zorgen ervoor dat uw gereedschap veilig opgeborgen worden.

Opbergboxen voor boottrailers

Wist u dat wij ook opbergboxen verkopen voor boottrailers? Sjorbanden, reddingsvesten, scheepstouw en andere voorwerpen wilt u graag opbergen in de buurt van uw boot of sloep. In ons assortiment hebben wij diverse formaten opbergboxen van kunststof voor boten en boottrailers. Tevens kunnen wij ook een bijpassend montagesteun leveren.

Meer weten?

Komt u er niet helemaal uit welke opbergbox of gereedschapskist geschikt is om op uw aanhangwagen te bevestigen? Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar op 0528 854 443. Wilt u liever een WhatsApp bericht sturen? Stel uw vraag dan via telefoonnummer 06 11 44 88 18.

Voor vragen over betalingsmogelijkheden, verzendkosten en retour sturen kunt u onze pagina Klantenservice raadplegen.