Neuswiel aanhangwagen

Neuswiel aanhangwagen

Een neuswiel voor een aanhangwagen, boottrailer of caravan is er in veel soorten en maten, met elk hun eigen gebruiksvoorwaarden. Het neuswiel moet voldoen aan de eisen van een steunwiel en in staat zijn met de toegestane kogeldruk de aanhangwagen te verplaatsen. Met een zwenkwiel aan de dissel is het verplaatsen van de aanhanger een stuk eenvoudiger. U hoeft immers niet meer te tillen.

TrailerPlus levert uitsluitend de beste kwaliteit neuswielen voor uw aanhangwagen.
  • Merk neuswielen. Bestaande uit Ø48, ø60 en automatisch opklapbaar Ø60
  • Alko neuswielen, compact en plus
  • Winterhoff neuswielen. Het A-merk uit de branche met Ø48 en Ø60 neuswielen.
Het meest verkochte neuswiel voor de veeleisende gebruiker! Professionele kwaliteit 

Dit gegalvaniseerde neuswiel heeft een stalen velg en volrubber band en meet rond 60 mm. Voorzien van een vetnippel voor smering.
nsw slide.jpg

Het wiel klapt automatisch op bij het indraaien, is voorzien van een bevestigingsplaat met 10 voorgeboorde gaten. Hierdoor past dit neuswiel op praktisch iedere aanhangwagen of paardentrailer.

Dit Winterhoff neuswiel wordt door fabrikanten gebruikt voor aanhangwagens t/m 3500kg. Dus sterk genoeg voor een lang en duurzaam gebruik!neuswiel-02.jpg

Het Winterhoff neuswiel is met de productie van 700.000 neuswielen per jaar Europa’s grootste toeleverancier van neuswielen voor toonaangevende aanhangwagen fabrikanten als Saris, Hapert, Eduard en Anssems.

Het Winterhoff neuswiel is het meest bekende A-merk neuswiel dat wordt gebruikt. Degelijke kwaliteit, klachtenvrij. Het gegalvaniseerde neuswiel klapt automatisch in en uit bij het opdraaien van de slinger. TrailerPlus biedt dit Winterhoff neuswiel uiterst voordelig en standaard uit eigen voorraad aan.

klik hier.png

 

Heeft u een Alko of Winterhoff neuswiel met een klem die aan de dissel bevestigd is en aan vervanging toe is? Dan heeft TrailerPlus de beste oplossing voor u. Neuswielen, neuswielklemmen en montagesets. Snel en voordelig.

Online bestellen en snel thuis bezorgd.

Dit gegalvaniseerde neuswiel met een buis diameter van 48 mm is het meest prijsvriendelijke neuswiel in Nederland! Geschikt voor toepassingen van diverse aanhangwagens en caravans. Het neuswiel met de losse klem verkrijgbaar in onze webshop.
neuswiel met klem.jpg- 500 x 500 klik hier.png

Bekijk ons volledige assortiment neuswielen