TrailerPlus

Verzending - Levertijd

Postnl.jpg

Verzending van pakketten is een van de pijlers waar een webshop op steunt. Vervoeren van A naar B kan elke vervoerder. De manier waarop én een extra dienstverlening kan doorslaggevend zijn. Voor u als eindklant, maar ook voor ons als webshop.

Sinds de zomer van 2017 worden de bestellingen van TrailerPlus o.a. verzonden via PostNL. De vraag/wens van de klant is de afgelopen jaren verandert. De klant is zich steeds meer bewust dat de service bij webshops soms best verbeterd kan worden.

Een van de wensen is dat zodra men iets heeft besteld men de bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben. Wij hebben daarom gekozen om onze pakketten o.a.via PostNl te versturen. Zodra u voor 13.00u een bestelling heeft geplaatst wordt deze dezelfde dag nog verzendklaar gemaakt. Ook wordt hij nog dezelfde dag verzonden met PostNL.

Dit geeft u en ons nogal wat voordelen! Daarnaast levert PostNL bij particulieren ook pakketjes af op zaterdag. Dat was ook voor ons een reden om over te stappen naar PostNL.

Het verzenden via PostNL heeft voor u als klant dus twee voordelen:

1. Indien u voor 13.00u bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden

2. Pakketten worden ook op zaterdag bezorgd.

Dus wanneer u bijvoorbeeld op vrijdag rond 12.45 uur bestelt en betaalt, dan heeft u de aanhangeronderdelen hoogstwaarschijnlijk zaterdagochtend al thuis.

De Post garandeert geen zaterdaglevering bij bedrijven, omdat niet alle bedrijven geopend zijn in het weekend. U weet waarschijnlijk zelf het beste wanneer PostNL vaak bij u langs komt. U krijgt overigens altijd een track en trace code per mail van ons door. Tevens ontvangt u een mail van PostNL met een aflevertijd (indicatie).

Voor de verzendmogelijkheden verwijzen wij u naar onze informatie over de verzendmogelijkheden.

We zijn dus altijd in beweging!

Het komt ook voor dat we bestellingen rechtstreeks door een leverancier naar uw adres laten verzenden. Dit scheelt veel tijd en kosten. Daarbij kunnen we de levertijd nog korter houden. We hebben echter niet altijd invloed op het feit welke vervoerder uw bestelling komt bezorgen.

klok 1800.png

Geeft al dat verzenden niet veel afval?

TrailerPlus houdt rekening met het milieu. Bij het verzenden van een bestelling wordt er het nodige verpakkingsmateriaal gebruikt. Door de bestelling zoveel mogelijk duurzaam te verpakken proberen wij ons steentje bij te dragen door hergebruik. Wilt u weten hoe wij dat doen? Klik dan hier en lees hoe wij ons binnengekomen verpakkingsmateriaal recyclen.