Gehoorbescherming online bestellen. Veilig, vertrouwd en uit voorraad leverbaar!

Gehoorbescherming online bestellen. Veilig, vertrouwd en uit voorraad leverbaar!

Gehoorbescherming wordt veel gebruikt op basisscholen voor en door kinderen die moeite hebben met concentreren. Online bestellen OBS en CBS onderwijsinstellingen hun koptelefoons, soundbarriers, oorkappen bij TrailerPlus.

De goede prijs, uitstekende kwaliteit en snelle verzending zijn onze sterke punten. Onze rode gehoorbeschermers hangen aan menige stoel in de klas!

Onze oorkap past prima bij kinderen in de basisschool leeftijd. We leverden grote en kleine aantallen door het hele land en altijd naar volle tevredenheid.

Twijfelt u nog over de gehoorbescherming? Voor de verzendkosten hoeft u het niet te laten. Vanaf € 75,- geen verzendkosten!

Gehoorbescherming online bestellen als basisschool? TrailerPlus levert uit voorraad! Vandag besteld, morgen op school!

CE goedgekeurde gehoorbescherming, oorkap, soundbarrier

kunststof beugel

oorschelpen zijn draaibaar en schuifbaar t.o.v. de hoofdbeugel

Met oorkappen beschermt u uw gehoor op een doeltreffende wijze.
Door de verstelbare hoofdsteun zijn de oren goed afgesloten.

Bescherm uw oren bij luidruchtige werkzaamheden en vuurwerk.
We leverden deze gehoorbeschermers aan Carbid knallers, maar ook aan basisschool en scholengemeenschap om o.a. de concentratie bij leerlingen vast te houden.
Oorbescherming wordt op basisscholen toegepast. Onze oorkappen passen bij de meeste kinderen. We mochten dan ook regelmatig aan diverse basisscholen leveren.

Deze eersteklas kwaliteit oorkappen worden ook al jaren gebruikt bij het oud-Hollandse carbidschieten! Dat bewijst eens te meer de uitstekende kwaliteit van onze gehoorbeschermers.

Carbidschieters en hun omstanders beschermen zichzelf optimaal, daar het knallen met carbid enorme doffe dreunen veroorzaakt. De bal vliegt met een harde knal uit de melkbus.

Het gevoel wordt geroemd, maar de oren dient men goed te beschermen. Dat kan uitstekend met onze CE goedgekeurde oorkappen.

Voldoet aan de norm EN352-1

oorkappen, koptelefoon, gehoorbescherming, sound barrier, vuurwerkoverlast, gehoorbeschadiging

€ 5,75 € 4,99 incl. BTW
Direct uit voorraad leverbaar

Vóór 18:00 uur besteld, volgende werkdag thuis!