Disselslot online bestellen bij Trailerplus

Disselslot /aanhanger slot als beveiliging voor uw aanhanger

Goede beveiliging is onmisbaar bij een aanhanger. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook de verzekering stelt eisen voordat een verzekering kan worden afgesloten. Bijna altijd moet uw aanhanger voorzien zijn van een goedgekeurd SCM slot. U kunt bij uw verzekeraar altijd navragen welk slot voor uw aanhangwagen is vereist voor de verzekering.

Een disselslot voor de aanhangwagen of boottrailer koop je niet zomaar. Je hebt er een doel mee voor ogen. Dat kan erg verschillend van aard zijn, maar meestal hebben alle redenen om een disselslot op de aanhangwagen of caravan te monteren één ding gemeen. Je wilt  niet dat jouw kostbare bezit door anderen gebruikt wordt. Dit kan dus lenen zijn, maar kan ook lenen zonder terugbrengen zijn.

Wat van jou is, wil je graag zelf onder controle houden. Met een disselslot kan dat. Rijdend, aangekoppeld, afgekoppeld er zijn veel mogelijkheden. De prijs kan leidend zijn, maar ook gebruiksgemak, functionaliteit of eisen van de verzekering. (SCM gekeurd).

Bij Trailerplus koopt u online een disselslot met het grootste gemak. Vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, dus levertijd meestal 1-3 werkdagen na bestelling.

double-lock-vaste-montage-horizontaal-ongekeurd-type-b-010-011.jpgdisselslot double_lock fixed B scmdisselslot-overdekslot-tas-premium-met-discus.jpg

 klik hier.png                                               klik hier.png                                         klik hier.png

Koop uw slot voor de aanhangwagen bij Trailerplus

Een disselslot voor de aanhangwagen kunt u gemakkelijk en snel bestellen bij Trailerplus. Een aanhanger slot bij Trailerplus is scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillende sloten uit een ruime voorraad. Ook voor ander hang- en sluitwerk kunt u terecht bij Trailerplus. Uw bestelling wordt altijd snel thuisbezorgd.

Ditzelfde geldt ook voor alle andere ijzerwaren en bevestiging.

Kies er daarom voor om een aanhanger slot bij Trailerplus te kopen. Uw veiligheid is dan zowel onderweg als thuis gegarandeerd. De sloten zijn zeer goed verpakt, zodat ze onbeschadigd thuis worden afgeleverd.

Er zijn verschillende soorten en maten disselsloten. De eerste scheiding kunt u zelf al snel maken door de keuze goedgekeurd, of ongekeurd. Goedgekeurd wil zeggen dat het slot voldoet aan de eisen van het SCM keurmerk.Veel verzekeringen eisen een dergelijk goedgekeurd disselslot of wielklem, of zelfs een combinatie van die twee.

scm-logo-512x437.jpg

De keuze is dus aan u zelf, of aan uw verzekering. Vraag hen ernaar, want het voorkomt teleurstellingen wanneer het te laat is.

SCM goedgekeurde sloten zijn er in verschillende uitvoeringen. Losse units, merk- en type specifiek, vast gemonteerde, universele. Noem maar op. Nadat u de keus heeft gemaakt voor een scm goedgekeurd slot, de vraag welke. Relevant hierbij zijn hierbij de volgende vragen: gaat u voor een goedkopere versie of is het gebruiksgemak het belangrijkst. Losse hangsloten kunnen zoekraken, maar vast gemonteerde zijn lastiger met een nieuwe aanhanger mee te verhuizen. De belangrijkste merken die wij voeren omwille van gebruiksgemak en kwaliteit zijn de goedgekeurde disselsloten van Double Lock en Alko. Goede kwaliteit, vriendelijk in gebruik en een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

 

Wanneer uw verzekering geen eisen stelt aan uw disselslot en u liefst wat minder uitgeeft, is een ongekeurd disselslot een prima keuze. Ook hierbij de mogelijkheid voor vaste montage, klein, afgekoppeld, aangekoppeld of verschil in formaat van de unit op zich. Het overdekslot tas is veruit het meest populair. Vooral omdat deze zowel aan- als afgekoppeld te gebruiken is. Prijsvriendelijk, universeel passend en zeer gebruiksvriendelijk. Bijna iedereen kan met dit disselslot uit de voeten!

 

Wacht niet langer met de aanschaf van een kwaliteits-disselslot! Aanhanger op slot? Wel zo veilig! Een disselslot is het meest gezochte artikel in onze webshop. Iedereen wil er meer over lezen en alles over weten.

Een logisch stappenplan:

rijdend/ aangekoppeld ?

goedgekeurd?

prijs?

merk- en/ of type koppeling specifiek of universeel?

 

€ 35,99 € 24,95 incl. BTW
€ 99,00 € 89,99 incl. BTW
€ 4,29 € 3,35 incl. BTW
€ 129,95 € 119,95 incl. BTW
€ 19,95 € 14,99 incl. BTW
€ 169,95 € 159,95 incl. BTW
€ 84,95 € 76,29 incl. BTW
€ 44,95 € 32,49 incl. BTW
€ 24,99 € 18,99 incl. BTW