Aluminium disselbak online bestellen? TrailerPlus heeft het grootste assortiment disselboxen online!

Aluminium disselbak online bestellen? TrailerPlus heeft het grootste assortiment disselboxen online!

Bent u op zoek naar een aluminium disselbak om op vakantie veel spullen mee te nemen? Onze disselkisten van aluminium zijn licht, uitstekende kwaliteit, afsluitbaar en ook nog eens goed afgewerkt.

Met een alu disselbak van o.a. Gepro weet u zeker dat u goed, veilig en veel bagage mee kunt nemen op uw aanhangwagen, vouwwagen of boottrailer.

De Nordborg en Skandeborg serie zijn erg populair. Dat komt door de gunstige maatvoering van deze aluminium kisten. Er kan veel in en ze zien er ook nog eens erg robuust uit.

nordborg groot.jpg   skanderborg tp.jpg

De opbergkisten worden gebruikt voor vakantie, om allerlei extra bagage in mee te nemen, maar ook als accubak op de boottrailer doen ze prima dienst. Sommige klanten verbouwen de kist om er een electrische lier in te monteren.

Ook voor de veeleisende gebruiker die echt veel ruimte heeft om een kist te plaatsen heeft Gepro verschillende opties. Zo worden de Aalborg en de Viborg aluminium kisten vooral gebruikt in industrie, transport en de maritieme sector. Vrachtwagens en pick-up auto's en bussen worden vaak uitgerust met een grotere aluminium kist. Carrosseriebouwers gebruiken maar wat graag de kant-en-klare oplossingen die de Gepro boxen bieden! En bij TrailerPlus ook nog eens thuis voor maar €2,95 verzendkosten!

Gepro disselbak gereedschapsbox

€ 869,99 incl. BTW
€ 139,95 € 124,95 incl. BTW
€ 259,95 € 245,50 incl. BTW
€ 646,95 € 626,29 incl. BTW