Aanhanger assen geremd

In veel landen binnen Europa is het maximaal geremd laadvermogen bij aanhanger as geremd vele malen hoger dan bij een ongeremde aanhanger as. Een aanhanger as geremd is er in diverse uitvoeringen en merken, waaronder Knott en Alko assen geremd. Hieruit kunt u een selectie maken uit verschillende gewichtsklassen laadvermogen en formaten. Houd bij het bestellen van een aanhanger as geremd ook rekening met de padmaat en de flensmaat. In onze webshop zijn de afmetingen hiervan vermeld in millimeters.

Meer ..


TrailerPlus beschikt verder over een groot aanbod accessoires en bijbehorende producten voor een aanhanger as geremd, zoals schokbrekers, naafdoppen, keerringen en lagers.

Draagvermogen aanhanger as geremd

Het is belangrijk om te weten wat het benodigde draagvermogen van de as is. Normaal gesproken vind je deze informatie op het typeplaatje van de as. Draagvermogens van geremde assen voor aanhangers variëren tussen de 750 en 1800 kg. Met het draagvermogen van een as wordt het maximale draagvermogen bedoeld.

Ons assortiment aanhanger assen geremd bevat o.a. de volgende gewichtsklassen laadvermogen:

  • Aanhanger as geremd 650 kg
  • Aanhanger as geremd 750 kg
  • Aanhanger as geremd 1350 kg
  • Aanhanger as geremd 1500 kg
  • Aanhanger as geremd 1800 kg 

Torsie as geremd

Alle complete assen van TrailerPlus zijn torsieassen. Een torsie as heeft as-einden met een zogeheten torsievering, een vering die gebruikt maakt van wringing tussen de as-einden en de as. Deze vering is heel effectief bij verschillende soorten belasting wat voor een aanhanger natuurlijk heel handig is. Een torsie geveerde as wordt dan ook meestal zonder schokbrekers gemonteerd.

Vragen over aanhanger as geremd

Heeft u vragen over een aanhanger as geremd? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag! Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken via 0528 – 854 443. Daarnaast is het mogelijk om ons een WhatsApp bericht te sturen via 06 – 57560000. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op deze website invullen en verzenden.